Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Die Kunst der Fingerfertigkeit [Nuty] : op. 740 = L'Art de délier les doigts : op. 699

Hasło główne:
Czerny, Carl (1791-1857)
Tytuł pełny:
Die Kunst der Fingerfertigkeit [Nuty] : op. 740 = L'Art de délier les doigts : op. 699 / Carl Czerny ; neu rev. Ausgabe von Adolf Ruthardt
Wydawca:
Leipzig : C. F. Peters
Rok wydania:
[19-]
Opis fizyczny:
177 s
Współtwórcy:
C. F. Peters (Lipsk). pbl
Numer wydawniczy:
6967-72
Ed. Peters 2412
Hasła dodatkowe:
Czerny, Carl (1791-1857)
Ruthardt, Adolf (1849-1934)
Klas. wewnętrzna:
F I d - INSTRUMENTY KLAWISZOWE. Fortepian. Wydawnictwa pedagogiczne
Wariant tytułu:
L'Art de délier les doigts : op. 699
Druki muzyczne
propozycja biblioteki
LDR 01159ncm#a2200289#i#4500
028 0 1 %a 6967-72
028 2 1 %a Ed. Peters 2412
035 %a IDWydania81144
090 1 %2 KAT 022 %n F I d %x INSTRUMENTY KLAWISZOWE. Fortepian. Wydawnictwa pedagogiczne
100 1 %a Czerny, Carl %d (1791-1857).
245 1 4 %a Die Kunst der Fingerfertigkeit %h [Nuty] : %b op. 740 = L'Art de délier les doigts : op. 699 / %c Carl Czerny ; neu rev. Ausgabe von Adolf Ruthardt.
246 3 1 %a L'Art de délier les doigts : %b op. 699
260 %a Leipzig : %b C. F. Peters, %c [19-].
300 %a 177 s.
336 %a Nuty %b ntm %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
700 1 # %a Ruthardt, Adolf %d (1849-1934).
710 2 # %a C. F. Peters (Lipsk). %e Wydawca %4 pbl
928 %a 6967-72

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
15163 IV
Status:
Dostępna
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies