Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Lutosławski. T.II, Droga do mistrzostwa

Hasło główne:
Gwizdalanka, Danuta (1955- )
Tytuł pełny:
Lutosławski. T.II, Droga do mistrzostwa / Danuta Gwizdalanka, Krzysztof Meyer
Wydawca:
Kraków : Polskie Wydawnictwo Muzyczne
Rok wydania:
2004
Opis fizyczny:
546, [6] s., [16] s. tabl. : nuty
Seria:
Kompozytorzy Polscy XX Wieku
Współtwórcy:
Polskie Wydawnictwo Muzyczne. pbl
ISBN:
8322408404
Hasła dodatkowe:
Gwizdalanka, Danuta (1955- )
Meyer, Krzysztof (1943- )
Temat:
Lutosławski, Witold (1913-1994).
Klas. wewnętrzna:
J VIII a 8 - Biografie i monografie kompozytorów - Polska
Książki
propozycja biblioteki
LDR 01077nam#a2200265#i#4500
020 %a 8322408404
035 %a IDWydania37714
090 1 %2 KAT 022 %a J VIII a 8 %y Biografie i monografie kompozytorów - Polska
100 1 %a Gwizdalanka, Danuta %d (1955- ).
245 1 0 %a Lutosławski. %n T.II, %p Droga do mistrzostwa / %c Danuta Gwizdalanka, Krzysztof Meyer.
260 %a Kraków : %b Polskie Wydawnictwo Muzyczne, %c 2004.
300 %a 546, [6] s., [16] s. tabl. : %b nuty.
490 1 %a Kompozytorzy Polscy XX Wieku
600 1 # %a Lutosławski, Witold %d (1913-1994).
700 1 # %a Meyer, Krzysztof %d (1943- ).
710 2 # %a Polskie Wydawnictwo Muzyczne. %e Wydawca %4 pbl
830 0 %a Kompozytorzy Polscy XX Wieku
920 %a 83-224-0840-4

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura (bez położenia):
42591 B
Status:
Dostępna
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura (bez położenia):
42590 B
Status:
Dostępna
Uwagi dla czytelnika:
Czytelnia: VIII. 62
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies